E-pošta: mito@sinkovec.si Telefon: 041 764 321

Ultra Mind ESP

Napredni trening možganov, uma in sprostitve

Naj bo preostanek vašega življenja, najboljše v vašem življenju!

Ultra Mind ESP metoda je ena najnaprednejših metod, ki vpliva na urjenje možganov, sprostitev nevro -živčnega sistema in nadzor lastnega uma. Je mednarodno priznana metoda in predstavlja vrhunec 55-letnega raziskovanja in udejstvovanja v praksi z milijoni ljudi, ki so se udeleževali tovrstnih seminarjev.

Z redno uporabo tehnike boste pridobili na ustvarjalnosti in produktivnosti, začeli boste uporabljati prirojene sposobnosti, ki jih morda do sedaj niste uporabljali v celoti. Delovna učinkovitost, koncentracija in produktivnost bodo na višku. Znali boste sprejemati boljše odločitve, predvsem pa se boste znali soočati s stresom in s posledicami le-tega. Stres in izgorelost bosta del preteklosti, naučili se boste resetirati svoje telo in misli le v nekaj minutah. Notranja moč in notranji mir se povečata.

Ultra Mind ESP  nas privede v alfa stanje, kjer se lažje soočamo s problemi na osebnem ali poslovnem področju, rešitve pa se nam zdijo kot na dlani. Problemi nam postanejo izzivi in ne več ovira. Ustvarjati boste znali boljše odnose do ljudi in okolice, naučili se boste umetnosti postavljanja ciljev in pozitivnega mišljenja.

 

Kaj se boste še naučili s to preprosto tehniko UltraMind ESP?¸

  • Z UltraMind ESP sistemom boste odkrili, kako uporabljati moči lastnega uma, da bi izboljšali svoje življenje, zdravje in počutje.
  • Naučili se boste dosegati globlje ravni svojega uma in z uporabo različnih tehnik boste lažje dosegli uresničitev svojih ciljev in pridobitev samozavesti.
  • Glavoboli in migrene morda izginejo za vedno.
  • Naučili se boste napredne in poglobljene meditacije. Poznate občutek, ko ste naspani, polni energije in vas nič ne more premakniti? .
  • Vas teži odvečna telesna teža? Kadite? Ne najdete zadostnega motiva, imate težave z dieto ali ste osebno neodločni? Naučili se boste tehnike, s katerimi boste spoznali, kaj je potrebno, da si pomagate rešiti te težave.
  • Tehnika UltraMind ESP vam pomaga pri sprejemanje dobrih odločitev!
  • Izboljšali boste svojo koncentracijo in sposobnost za učenje!
  • Izboljšali boste intuicijo, dokaze za to pa boste dobili že na prvi delavnici.
  • Naučili se boste prepoznati bolezen ter zdraviti sebe in druge

Pripravite se na uspeh

Z Ultra Mind ESP sistemom imate v rokah vse potrebno orodje za uspeh in srečo v vašem življenju. Tako preprosto je to. 

Zanima me

Mnenja strank

 

TelodromCheck

Brezplačni kotiček

Rezervirajte brezplačni (*)




Invalid Input
Izpolni polje

Invalid Input

Ime in priimek (*)

Invalid Input
E-pošta (*)

Vpišite e-poštni naslov.
Telefon (*)

Vpišite telefonsko številko.