Mentorstvo

 

 

 

 

Ko na tej točki opazujem svojo karierno pot, opažam koliko napak sem naredil. Napake, ki so nastale zaradi neizkušenosti, naivnosti ali neznanja. Danes razmišljam, da bi morda v svojih prizadevanjih lahko prišel bistveno dlje, če energije nebi trošil na takšnih napakah. Vendar sem se tako zelo veliko naučil. Naučil sem se na svojih napakah in žal veliko tistega, kako se to ne počne. Napakam pa bi se lahko izognil, če bi lahko koga vprašal za pomoč. Če bi lahko imel mentorja. Mentor je namreč nekdo, ki ti pomaga na karierni poti. Mentorstvo je namreč proces, v katerem izkušenjsko bogat posameznik pomaga mlajšemu pri njegovem razvoju in napredku ter proces usmerjanja in vodenja mladega neizkušenega človeka z nasveti in pojasnili. Mentor je oseba, ki je vredna zaupanja in ki podpira, vodi in svetuje ter prenaša svoje znanje in spretnosti na manj izkušenega posameznika.

V svoji karieri sem delal marsikaj. Treniral reprezentance, načrtoval fitnese in wellnese, izdeloval inovacije za trening, najemal prostore, oddajal prostore, organiziral športne prireditve, uvažal,  prodajal, snemal, pisal tekste, izobraževal, zaposloval, pisal kurikulume, soustvarjal aplikacije, računalniške programe itd… Naj vse te izkušnje ne grejo v nič, sem si rekel. Če pride pošten  človek z vrednotami podobnimi mojim in jasno vizijo, sem mu pripravljen z mojim znanjem in izkušnjami pomagati.

 

Si torej mlad entuziast, ki bi rad uspel v tem poslu? Imaš inovativne ideje pa nisi prepričan, če bodo delovale? Pošlji mi predstavitveni e-mail. Dobre ideje me vedno prepričajo.

 

 

MITO.SI želi poenostaviti vaše brskanje spletni strani, zato uporablja piškotke.